Дома / Холовиц (страна 5)

Холовиц

Порака

Трпе го приметува Цветко замислен и го прашува: – Цветко што се случува бе, нешто си замислен? – Си барам свој стан. Повеќе не се издржува! – Зошто бе? – Синоќа фатив една девојка во дискотека. Ја одведов кај нас, почнавме со онаа работа и по едно време добивам СМС …

Повеќе...

Не сите маски се исти

Во екот на новите мерки задолжително покриј уста, нос (очи и уши оддамна) на Владата на РМ, еве едно инфомративно видео зошто е сето тоа безвезе ако не се употреби хируршка маска за истото. П.С. Го одбравме најзабавното видео зошто ни се допаѓа домаќинот “Паса”

Повеќе...