Дома / Видео / Како се фаќа крап на Водици

Како се фаќа крап на Водици

Мало појаснување за видеото… ништо не ни е јасно, ама попот фати крап 90 кила жива мера!

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…