Дома / Видео / Зошто жените живеат подолго од мажите #3

Зошто жените живеат подолго од мажите #3

Компилација на мини видео записи кои го потврдуваат мислењето дека жените живеат подолго поради глупостите наа мажите.

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…