Дома / Видео / Неуспешен обид на сегвеј?

Неуспешен обид на сегвеј?

Не сме сигурни дали е неуспех или успех да се случи ова…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…