Дома / Видео / Овцаа на стероиди

Овцаа на стероиди

Ако сте мислеле дека сточарството е лесно, после видеово ќе дознаете зошто треба да им се даде бенифициран стаж…

Обиди се со

Дебели и неуспешни

Мала компилација од големи луѓе во неволја…