Дома / Вицови / Изреки (страна 4)

Изреки

Љубов

Ако срцето ти чука како лудо, ако се потиш и се те боли, не грижи се тоа не е љубов, тоа е инфаркт!

Повеќе...

Среќа

За да сте среќни со еден маж, треба многу да го разбирате и малку да го сакате. За да сте среќни со жена, треба многу да ја сакате и воопшто да не се ни обидувате да ја разберете.

Повеќе...