Дома / Вицови / Изреки (страна 11)

Изреки

Пат

Ако жената мисли дека патот до срцето на мажот оди преку стомакот, гаѓа малку превисоко.

Повеќе...

Избор

Помеѓу две девојки момчето секогаш ги избира двете, а помеѓу две момчиња девојката секогаш го избира третото.

Повеќе...