Среќа

За да сте среќни со еден маж, треба многу да го разбирате и малку да го сакате. За да сте среќни со жена, треба многу да ја сакате и воопшто да не се ни обидувате да ја разберете.

Обиди се со

Веган

Позади секој успешен веган стои разочарана баба.