Дома / Вицови / Изреки / Караница

Караница

Ако жена ти при караница замолчи, потчукни ја по грбот да не се задавила случајно!

Обиди се со

Кредит

Кога ќе земеш кредит спиеш како бебе. Саат време спиеш, саат време плачеш!