Бина

– Трпе, зошто не беше на школо вчера?
– Бев болен наставничке.
– Болен, а? А за на стриптиз во дискотеката не си болен нели?
– Не сум бил на стриптиз наставничке.
– Не ме лажи! Од бината се’ се гледа!

Обиди се со

Потомство

Четири католички свештеници и една калуѓерка пијат кафе во кафуле на плоштадот „Св. Петар“ во …