Дома / Вицови / Изреки (страна 5)

Изреки

Брак

Бракот е исто како да одиш со пријатели во ресторан – прво си земаш тоа што сакаш, а после сакаш да пробаш од туѓото!

Повеќе...

Поука

Потребни се само неколку секунди да се повреди саканата личност, а потоа се потребни години да се излечи.

Повеќе...