Дома / Вицови / Изреки / Невнимание

Невнимание

Ако ве погоди метеор, тоа е Божјо дело, но ако ве погоди дожд од метеори тогаш е во прашање невнимание.

Обиди се со

Веган

Позади секој успешен веган стои разочарана баба.