Бицепси

Разговор помеѓу интернет зависници:
– Абе, како ги направи тие твои бицепси, одиш на фитнес?
– Не, туку од сурфање по интернет.
– Како тоа, бе?
– Си вградив тег од два килограми во глувчето.

Обиди се со

Сочуство

Како програмер изразува сочуство? – Прими ја мојата техничка поддршка.