Дома / Вицови / Информатички / Сајбер безбедност

Сајбер безбедност

Хакер влегува во компанија:
– Здраво, аплицирам за работното место “специјалист за сајбер обезбедување”.
– Вашето CV?
– Го оставив на вашиот desktop!

Обиди се со

Компјутер од женски род

Шест причини зошто компјутерите мора да се од женски род : 1. Штом набавите еден, …