Лозинка

Ве молиме напишете ја вашата лозинка.
– рози
Лозинката мора да биде подолга.
– розови рози
Лозинката мора да содржи барем една цифра.
– 1 розова роза
Лозинката не може да содржи празни места.
– 1розовароза
Лозинката мора да содржи барем 8 различни симболи.
– 1ебанарозовароза
Лозинката мора да содржи барем една голема буква.
– 1ЕБАНАРОЗОВАРОЗА
Лозинката мора да содржи барем една мала буква.
– ЕбанаРозоваРоза
Лозинката мора да содржи барем една цифра.
– 1ЕбанаРозоваРозаДаТиЕбамСеПоСписок
– Лозинката веќе е зафатена.

Обиди се со

Компјутер од женски род

Шест причини зошто компјутерите мора да се од женски род : 1. Штом набавите еден, …