Папучар

Малиот Трпе го прашува татко му:
– Тато, знаеш што е папучар?
– Не!
– Па, изгаси ја правосмукалката да ти кажам!

Обиди се со

Разлика

Две плавуши на кафе: – Да ти кажам право сите мажи се исти. – А …