Дома / Вицови / Навреди / Одмилување

Одмилување

Дечко толку си грд, што кога ќе те видам ми се одмилува машко дете!

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …