Дома / Вицови / Политички / Остваруваме

Остваруваме

За покривање на дупките во фондот за пензиско-инвалидско осигурување владата воведе нови собракајни правила:
– Личности постари од 58 години смеат да ја минуваат улицата и кога семафорот показува црвено.
– Личности постари од 63 години мораат да ја минуваат улицата на црвено.
Остваруваме! Влада на РМ.

Обиди се со

Автомобил

Некој бизнисмен сакал да му подари автомобил на еден пратеник. – Знаете, јас не можам …