Дома / Вицови / Изреки (страна 2)

Изреки

Изговор

Тешко е да изговориш “те сакам“, уште потешко е да изговориш “прости ми“, а најтешко е да изговориш “тиндирбалаландагеротранц“.

Повеќе...

Жени

Многу жени имаат намера да го променат мажот, но кога ќе го променат веќе не го сметаат за привлечен.

Повеќе...

Срце

Кога некоја жена ќе ти го подари своето срце, оди па ослободи се од сето она што со него оди.

Повеќе...