Дома / Вицови / Изреки / Пит Бул

Пит Бул

Ред Бул ти дава крилија, но и пит булот кога ќе го видиш одврзан на улицата ти дава крилија.

Обиди се со

Веган

Позади секој успешен веган стои разочарана баба.