Дома / Вицови / Изреки / Фамилија

Фамилија

Секоја фамилија треба да има по 3 деца. Ако едниот е гение, другите двајца да можат да го издржуваат.

Обиди се со

Веган

Позади секој успешен веган стои разочарана баба.