Дома / Вицови / Виц на денот / Анестезија

Анестезија

Пациент прашува анестезиолог:
– Колку за анестезијата?
– 500 евра.
– Не е тоа многу за едно онесвестување?!
– А, не. Онесвестувањето е бесплатно. 500 евра е за да те вратам назад.

Обиди се со

25 цм

Влегува Трпе дома и ѝ кажува на Трпана: – Се збори во село дека умрел …