Казна

Полицаец и приоѓа на жена што вади пари од банкомат:
-Колата паркирана на пешачки, ваша ли е?
-Да.
-Извадете плус 50 евра…

Обиди се со

Казна

Го застанала полиција Трпе и му се обраќа: – Господине, возачка немате, прва помош немате, …