Банкомат

Полицаец и приоѓа на жена што вади пари од банкомат:
– Колата паркирана на пешачки, ваша ли е?
– Да.
– Извадете плус 50 евра…

Обиди се со

Униформа

Се враќа полицаец од работа доцна вечерта, ја соблекува униформата и таман тргнува кон спалната, …