Мачка

Ја слушам жена ми:
– Ич не ти е гајле за ништо! Само јадеш, спиеш и сереш. Таман да и одговорам, гледам на мачката и зборувала…

Обиди се со

Маркетинг

На една забава гледаш прекрасна девојка, одиш на кај неа и и’ викаш: “Многу сум …