Дома / Вицови / Интелект

Интелект

Тројца полицајци се обидуваат да водат интелектуален разговор.
Првиот вели:
– Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени?
Вториот малку се подзамислува и додава:
– Тоа според мене се само хипотенузи.
Третиот намуртено вели:
– Јас мислам дека вие двајца се апсолутно импотентни да зборувате за прашањето.

Обиди се со

Храброст

ХРАБАР Кога ќе дојдеш дома сред ноќ мртов пијан, жена ти е во кревет, но …