Дома / Видео / Најтешкиот рекорд некогаш

Најтешкиот рекорд некогаш

Навикнати мсе да гледаме чудни Гинисови рекорди, меѓутоа ова е еден од потешките и пострашните што сме ги виделе до сега.

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …