Дома / Вицови / Навреди / Суецки канал

Суецки канал

Жена ти е толку дебела што не ја збира низ Суецкиот канал.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …