Сијалица

Колку вмровци се потребни да сменат сијалица?
– Ниту еден! Бранко си ја прегоре, Бранко нека си ја смени.

Обиди се со

Автомобил

Некој бизнисмен сакал да му подари автомобил на еден пратеник. – Знаете, јас не можам …