Дома / Вицови / Љубовник

Љубовник

Се враќа Трпе од работа и ја гледа Трпана седната на кауч со љубовникот:
– Што се случува тука?! – прашува Трпе изненаден.
– Не знам ти кажи ми. – му одговара Трпана.
– Па седиш на каучот со некој непознат! – враќа Трпе
– Како така непознат! – извикува љубовникот – па јас и жена ти веќе шест месеци имаме секс!

Обиди се со

Чоколадо

Маж на каса во продавница: – Дајте ми едно чоколадо и десет презервативи. Касиерката: -За …