Дома / Видео / Фази на карантин

Фази на карантин

Колку денови се потребни, да се стигне до крајната фаза…

Обиди се со

Германска фолк песна

Ние мислевме дека на Балканот ги држиме најекстремните форми на само изразување, ама имало и …