Дома / Видео / Германска фолк песна

Германска фолк песна

Ние мислевме дека на Балканот ги држиме најекстремните форми на само изразување, ама имало и некој друг…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …