Дома / Вицови / Канибали

Канибали

Канибали фаќаат турист, палат оган, го туркаат во казанот и го прашуваат:
– Како се викаш?
– Зошто е важно, нели ќе ме јадете?!
– Како зошто, па што ќе пишеме на менито!

Обиди се со

Љубовник

Се враќа Трпе од работа и ја гледа Трпана седната на кауч со љубовникот: – …