Дома / Видео (страна 10)

Видео

Петарда во фрижидер

Дали некогаш сте се прашувале што ќе се случи ако ставите петарда во фрижидер? Епа за да не пробате еве ви видео да го добиете одговорот на тоа прашање.

Повеќе...

Другари #70

Видео доказ дека не секогаш другарите ти мислат најдобро… ама во овој случај излезе повеќе од добро

Повеќе...