Дома / Видео / Најлудиот Сноубордерски натпревар

Најлудиот Сноубордерски натпревар

Неофицијален настан на кој сноубордерите може да ги покажат сите свои најчудни трикови.

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…