Дома / Вицови / Пилот

Пилот

Комитет за избор во војска формално го прашале Трпе:
– Каде сакате да служите?
– Сакам да бидам воен пилот!
– Жалиме, ама имате проблеми со крвта. Ќе мора да изберете друга професија!
– Противвоздушна одбрана!
– Зошто противвоздушна одбрана?
– Ако не можам да летам јас, никој нема да лета!

Обиди се со

Тоалет

Цветко работел како молер во куќата на Ферус Мустафов и му раскажувал на Трпе: – ...