Дома / Вицови / Еротски / Дедо Мраз

Дедо Мраз

На Нова Година, Дедо Мраз ги испорачува подароците.
Брза како луд да стигне на време, испотен се протнува низ еден оџак и што да види.
Гола девојка спие откриена во креветот. Дедо Мраз си помислува:
– Дали да ја искористам или не?! Ако ја искористам нема да стигнам на време со поклоните. Ама ако не ја искористам нема да можам да се протнам пак низ оџакот…

Обиди се со

Заем

Трпе ја среќавал комшивката која била многу убава, но била мажена. Секогаш кога ќе ја …