Дома / Видео / Кога луѓето би се однесувале како автомобили

Кога луѓето би се однесувале како автомобили

Дали некогаш сте се запрашале зошто автомобилот го вади најлошото од нас, што кога така би се однесувале секогаш?

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …