Дома / Вицови / Виц на денот / Јасновитка

Јасновитка

Трпана оди кај јасновидка:
– Памтите ли, дека пред три години ми предвидовте, дека ќе имам три деца и маж?
– Памтам, да.
– Дојдов да прашам, кога ќе имам маж?!

Обиди се со

Тоалет

Цветко работел како молер во куќата на Ферус Мустафов и му раскажувал на Трпе: – ...