Дома / Видео / Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Блиндирано стакло на Тесла vs човек

Тесла на најдобар можен начин го презентираше своето блиндирано стакло…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …