Дома / Видео / Смртоносно скокање во вода

Смртоносно скокање во вода

Доказ дека од секоја глупост може да се направи спорт, особено ако си во Норвешка…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …