Дома / Вицови / Навреди / Заобиколка

Заобиколка

Толку си дебел/а, што би било подобро да те прескокнам одколку да те заобиколам!

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …