Дома / Вицови / Навреди / Грдотија

Грдотија

Толку си грда што кога ќе ти отворам слики на Facebook ми се гаси компјутерот.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …