Дома / Вицови / Личности / Курвинска работа

Курвинска работа

Разговараат Трпе и син му:
– Тато дали сите женски во денешно време се курви?
Трпе погледнува во Трпана и нервозно одговара:
– Не! Они се само крадци во згодна прилика синко!
– А што се тоа крадци во згодна прилика бе тато?
– Курвинска работа бе синко.

Обиди се со

Полиглот

Го прашале Трпе: – Трпе колку јазици зборуваш? – Осум. -Еј, осум!? Ај кажи нешто …