Дома / Вицови / Изреки / Денешно време

Денешно време

Денешните чупиња ко ќе остарат на своите внуци ќе му велат:
– Ехх деца порано баба ви каква риба беше.. по 200 лајкој на слика имав.

Обиди се со

Кредит

Кога ќе земеш кредит спиеш како бебе. Саат време спиеш, саат време плачеш!