Дома / Вицови / Изреки / Манакенки

Манакенки

Ко ќе сум на ФБ се осеќам ко на Fashion week во Милано… Сите манакенки..

Обиди се со

Кредит

Кога ќе земеш кредит спиеш како бебе. Саат време спиеш, саат време плачеш!