Дома / Вицови / Виц на денот / Скокоткање

Скокоткање

Како скокоткаш спонзоруша?
– Gucci, Gucci, Gucci…

Обиди се со

Скршеница

Млад човек со преврзана рака доаѓа во поликлиника. – Докторе, изгледа ја скршив раката. – …