Дома / Факти / Факт #91

Факт #91

Комарците повеќе сакаат деца од возрасни и плавуши повеќе од бринети.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …