Дома / Факти / Факт #92

Факт #92

Францускиот јазик бил официјален јазик во Англија повеќе од 600 години.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …