Дома / Факти / Факт #90

Факт #90

Групата Симпли Ред, своето име го добила поради големата љубов кон фудбалскиот клуб Манчестер Јунајтед.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …